Sunny Beach apartments Benalmadena

Lejligheder lige foran stranden, Benalmadena, Costa del Sol.

 
HOME HOTEL STUDIER HVOR ER VI UDSIGTER CUSTOMER SERVICE

 
 

KOMFORT

Vi sætter til Deres rådighed 32 studier for 2, 3 eller 4 mennesker. Alle dem med fantastiske frontale udsigter til stranden, terrasse, fuld badeværelse, satellit-TV, aircondition* og helt udstyret køkken med køkkenudstyr, bestik, bordservice, elektrisk komfur og køleskab. Moderne og imødekommende dekoration til Deres større komfort. Helt udstyrede studier med udsigter til havet

FREE WIFI

hotel benalmadena  
 
..."Volvere mas veces" 
 
 

FORDELING- UDSTYR

 

Studierne har to individuelle senge og en sovesofa. Alle med terrasse og udsigt til havet, satellit-TV og mulighed for aircondition*

Lejligheder benalmadena

 
 

..."Wonderful location. Very clean.The staff and the owner was extremely helpful and that really made us enjoy our stay. The pool was nice and clean and the location was excellent. "

 
 

STRAND OG UDSIGTER

 

Lige foran stranden.

 
 

..."muy bien"

 
 

KØKKEN

Køkken med køleskab, bestik, bordservice, køkkenudstyr og elektrisk komfur med 2 kogeplader.

 
 

..."A very enjoyable stay. Ideal location for beach, restaurants and shops. Accommodation was more than adequate and excellent value. Looking forward to a return trip. Patricia Ansell" 

 
 

Vores studier er udstyrede for at indkvartere 2, 3 eller 4 personer; de er ideele for familier med børn

Specialt tilbud for familier:

Børnene under 8 år indkvarteres gratis, hvis de er ledsagede af 2 voksne.De voksne sover på deres senge og børnene gør det i sovesofaen.
Vores studier er udstyrede for rejser med børn. De har køkken, vand- og mælkvarmer, køleskab, mulighed for aircondition, swimmingpool; de ligger foran stranden, ved siden af Parque de la Paloma parken, Tivoli World -Costa del Sol's forlystelsespark- og Selwo Marina, hvor der er delfinarium og pingvinarium. Vi har også råd om aktiviteter udenfor hotellet, både sports- og kultur- samt fritidsaktiviteter.

 
 

Studier for 2, 3 eller 4 personer. Udsigter til havet. Fuld køkken. Kæledyr er tilladte.

SPECIALISTER I LANGE OPHOLD

Til kunder som har brug for at leje et studie for et langt ophold, tilbyder vi meget spændende rabatter som de vil kunne tjekke i vores "Spørg om pris og tilbud" afdeling.

Eksklusiv service: Desuden tilbyder vi Dem en pre-reservations service indtil De kan bekræfte flybilleter. Vi beholder Deres anmodning om studier indtil De kan udføre reservationen.  

 
  * Fra den 1. juli til den 30. September udlejer vi aircondition til studierne; den mindste pris er på 30 euro for 4 dage, plus et depositum på 50 euro. Hver ekstra dag koster 7 euro. Hvis I ønsker at bede om det, skriv det venligst under "Kommentarer" i web formularen.  
 
 
 
Site map
 
 
Designed and developed by Gesenet.com Aparthotel Sunny Beach, Benalmadena Costa